24.10.2011

"ah beni de şu direğe bağlayın gitsin!"


 Artık buraya ne yazmam gerektiğini bilmiyorum.Ama daha fazla saçmalayamam.Kendi abuk sabuk sorunlarımdan,anlamsız umutsuzluklarımdan bahsedip sızlanamam.Bir haftadır üst üste gelenler...
Mutlu olmaya çalışma uğraşı bile beni utandırır etrafta bu kadar acı varken.Etrafta gerçekten sahici acılar varken,böylesine kuşatılmışken ,yaşamaktan bile utanır oldum.Belki de sıkıntıdan patlamam gerek.Ya da delirmem gerek.
Şu an bi yerlerde aç çocuklar var bi yerlerde üşüyen insanlar,bi anda hayatlarından olmuş hayatlarını kaybetmiş insanlar,paramparça olmuş aileler.Enkaz altında kurtarılmayı bekleyenler var.Şu an bi yerde bi anne ağlıyo ve hiç bişey onu teselli etmeye yetmiyo.Şu anda bi yerde birinin kalbi çok kırık ve belki de az sonra infilak edecek.Bi asker var gelecek hayallerine dalmışken, aptal bi kurşun ona isabet edecek...
Yemek yemek,uyumak,gülmek? Sinir oluyorum kendime,bişeyler yapamıyo olmaktan dolayı hem de çok!

6 yorum:

evvah dedi ki...

dua mü'minin silahıdır...hiçbir gücün elinden alamayacağı bir silah, seninle birlikte meleklerin de eşlik ettiğini bilerek silahını kuşan, ferahlayacağına ve bereketleneceğine eminim.

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

Evet,çok haklısın var gücümüzle dua etmeliyiz,nefes alır gibi hatta.

Ayşe's Life dedi ki...

Nefeslerimiz yetmez oluyor bazen... Biz bi an bile olsun vazgeçmemeliyiz dua etmekten..

Adsız dedi ki...

Abdullah b Haris (ra)’ten rivâyete göre, şöyle demiştir: Zeyd b Erkam’a: “Rasûlullah (sav)’den duyduğun bir şeyleri söyle” denildiğinde şöyle dedi Size Rasûlullah (sav)’in söylediğinden başka bir şey söylemiyorum O bize şöyle dua etmemizi emrederdi: “Allah’ım! Acizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, ihtiyarlığın bunaklığından, kabir azabından Sana sığınırım Allah’ım! Nefsime takva bilinci -Sana karşı sorumluluk bilinci- ver, nefsimi günahlardan temizle Sen temizleyenlerin en hayırlısısın sen o nefsin dostu ve mevlasısın Allah’ım! Doymayan aç gözlü nefisten, korkmayan kalbten, faydasız ilimden ve kabul olunmayan duadan Sana sığınırım” (Buhârî, Deavat: 38; Müslim, Zikir Dua: 18)

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

Amin,amin,amin...Hoşgeldin doktor hoşgeldin.

Adsız dedi ki...

hoş buldum komşu kızı.
iyi ol.
amin.
:)