6.12.2009

Hayatımın Deneyi




Hayatımla ilgili bi deney yapmaya karar verdim.Kendime inat daha fazla karanlıklara alışmadan kurtulmam bi yerlerden gün ışığını yakalamam gerek.İyiyi düşünüp iyilikleri çekmem lazım (Ne diyorum ben !)halbuki o aptal kitaba bile tahammul edememiş yarısında bırakmıştım(bknz.secret)ama yok pes etmek yok! Ez azından denemeliyim.
07.12.2009 tarihi 04:11 saati itibariyle 1 ay boyunca iyimser olmaya karar verdim.Gülmüyosunuz demi?
Aslında nasıl iyimser olunur pek fikrim de yok.Hep iyi şeyler mi düşünmem gerek?Herşeyi iyiye yormak mı?Yoksa ikisi de mi?Sanırım hepsi..
Öğrenicem!
Hey belki de bloğun ismi bile değişir 1 ayın sonunda...Gölgeden değilde güneşten falan olur hehe:)
neyse neyse

Sizden ricam takipçim olun ne bilim böyle karamsar şeyler yazmaya falan kalkışırsam deneyi hatırlatın.
Belki insanlığa bi faydam da olur benim gibi karamsarlara örnek teşkil ederim :))
Şimdi gidip uyumalıyım yarın güzel güpgüzel bi gün beni bekler :)

2 yorum:

mavi dedi ki...

güzel bi karar tebrikler:D yalnız, iyimser olmak demek 24 saat gülümseyerek dolaşmak demek değil, ya da poliyanna gibi koltuk değneklerine sevinmek.. yaşadığımız olaylar elbette buruk bir tat bırakıcak. önemli olan -acını çektikten sonra- kaldığın yerden devam edebilmek. hatalardan ders almak -iyiye yormak ve herşeyin sorumlusu olarak kendini görmemek demek. bi şeyleri değiştirmek için çabalayıp da beceremezsen, başarızlık diye bir şeyin olmadığını sadece sonuçların olduğunu hatırlamak ve sonuçları değiştirebilmek için planlarında küçük değişiklikler yapmak demek iyimser olmak. bir de güne başlarken kendine gülümseyerek günaydın demek.... en azından benim anladığım bu...

iyi denemeler... arada hatırlatırım sana, iyimserlik nası gidio die :D

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

hımmm evet şimdi daha iyi anlıyorum :)Hatırlatırsan da çok sevinirim her an unutabilirim çünkü :D