30.10.2010

Küçükken babam bize hep cennetten bahsederdi hatta bi gazetenin verdiği iki ciltlik yeşil kapaklı kuran meallerinden cenneti anlatırdı.Altlarından ırmaklar akan cennetleri o minicik beynimde hayal etmeye çalışırdım.Orda ne isterseniz var demişti babam. peki baba çikolata? çikolata da var mı? olmaz mı çikolatadan nehirler var :)
İşte sanırım ölüme olan ilgim o zamanlardan başladı.Hep siz meleksiniz,günahınız yok derlerdi ee cennete gitmek için de günahsız olmak gerekmezmiydi? evet! o halde küçükken ölmek iyi bi fikirdi.O yüzden ölümden hiç korkmadım.Sadece bi daha salıncağa binemiycek olmak belki beni üzebilirdi.
sonra;
Büyüdüm,evet hala melektim ama sadece isimde:) ama büyürken de ölümden korkmadım hayır günahımın az olduğundan değil ama korkmadım işte.Biliyodum ki daha fazla yaşamak daha fazla acı ve günah getircekti ve ölüm daha iyi bi çözümdü.ve ölürsem az günahla sıyırabilirdim.hep 25 yaşıma gelmeden önce öleceğimi düşünürdüm ama...Ölmedim,
Şimdi;
ölüme hala sıcak baksam da hala ölmek istesem de artık korkuyorum biraz.Günahlar arttıkça,verilemeyecek hesaplar çoğaldıkça korkuyorum...
Bütün bunları neden yazdım ki,ne diycektim ki? hım tamam.Ölmeyi bu kadar isterken ölüme hiç yaklaşmadım ,hiç ölümden dönmedim mesela,hayati tehlike atlatmadım ama gelecek ay yani yeni maaşta uzun zamandır düşündüğüm şeyi yapıcam: Bungee jumping:) ve belki ölümün gözlerine bakıcam.
Abarttım tamam! öldürmüyo belki ya da şimdiye kadar ölen olmuşmudur araştırmadım ama videoları izlerken bile kalbim fazlaca sapıttı ve heyecanlandım.Düşündükçe de heyecanım artıyo.Kalbim buna dayanabilir mi bilmiyorum.ama denemeye değer :) Hem böyle ölüme can kurban di ama? hihiihi :)Hadi hakkını helal et madem :)

9 yorum:

Stardust dedi ki...

Ürktüm okurken yahu :) Senin bile günahın varsa, Hitler'i düşünemiyorum :P

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

o zaten cehennemin diplerinde olmalı :D

@Stardust ; sen de gelsene bungyy jumpinge dicem ama atlamana asla izin vermem yoksa bungyy jumping değil dilek abla beni öldürebilir hihihihi :D

Stardust dedi ki...

Ben o yüksekteki rüzgar yüzünden yere düşmemki :D

Adsız dedi ki...

çukulatadan ırmaklar :))) büyükler hep aynı stratejiyi kullanıyorlar demek ki,çözdük artık onları ama sanırım biraz geç kaldık ;))

3 kez ölümden döndüm.Hep ölmek istiyorum keşke ölsem derdim,derim;bilirsin.Sonuncusunda üzerime gelen arabayı görünce öyle bir kaçtım ki.Sonrasında anladım.Ölmek istiyorum demek kolaymış.

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

haklısın,üstelik hiç ölümle yüzyüze gelmemiş biri olarak daha da kolay söylemek:)ama yo bi kere istiklalde az daha tranvayın altında kalıyodum bunu unutmuşum :)

ama dostum be düşünsene merhametlilerin en merhametlisi bizi bekler gitsek ya? insanlar çok zalim be dostum!

Adsız dedi ki...

gitsek kabul görür müyüz dersin? ben çok utanırım...
insanlar zalim be komşu kızı...çok...

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

utanırdım ben de, çok hem de.Aslında yaşarken kapısında olmak gerek di mi?İçimizde hiç dinmeyen sıkıntılar son bulurdu böylece.şah damarınızdan yakınım diyo düşündükçe mutlu oluyorum.sonra bi kutsi hadis vardı, dur nasıldı heh şöyleydi:

“Ben kulumun zannı üzereyim. Kulum beni andığı zaman, muhakkak onunla berâber olurum. O Beni gönlünde gizlice zikrederse, Ben de onu bu sûretle anarım. Eğer o Beni bir topluluk içinde zikrederse, Ben de onu o topluluktan daha hayırlı bir cemiyet içinde anarım. Kulum Bana bir karış yaklaşırsa, Ben ona bir arşın yaklaşırım. Kulum Bana bir arşın yaklaşırsa, Ben ona bir kulaç yaklaşırım. Eğer o Bana yürüyerek gelirse, ben ona koşarak gelirim."
biz de şimdi andık di mi :)

Adsız dedi ki...

Maaşallah,barekallah
:)

Bilmek yetseydi bunları keşke...

Güneş,ışığıyla bize yakın ama biz fiziken O'na uzağız...

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

haklısın:(