30.10.2009

ölürsem kabrime gelin isterim



Yaklaşık bir saat önce kafama teflon tava düştü bi elimde buz torbasıyla yazıyorum bu yazıyı ola ki son yazım falan olur anarsınız bir talihsiz mlk vardı diye:) şaka bi yana gerçekten feci tırsmış durumdayım tava epey yüksekten mutfak dolabından düştü ve şu tefalin en büyük boy tavalarındandı düştükden sonraki acıyı tarif edemem.Evde kimse de yok ,annemler uzaktalar zaten acıların çocuğu modundayım şu bahsettiğim manevi yalnızlık hali görünür hale gelmiş tava da kafama düşünce oturdum ağladım hüngür hüngür.Kimseye de söyleyemiyorum napsam diye arayıp teleşlandırmak istemiyorum ama kafam da zonkluyo hala daha doğrusu yüzüm zonkluyo ve gözümün kenarında simsiyah bi şişlik oluştu ölürmüyüm ki cidden?Beyin sarsıntısı falan geçiriyo olsam bu yazıyı yazamazdım ama demi?off iz kalır mı ki acep?
Nefret ediyorum senden tava!



4 yorum:

Adsız dedi ki...

beyin sarsıntısı değil ama beyin kanaması geçiriyor ya da geçirmiş olabilirsin, oluyor yani bunlar, kafanı cama vurdugunda bile ordaki kılcar damarlar çatlar minik çaplı bir kanamaya sebep olurmuş.
misal şimdi hiç birşeyciğin olmaz, 10 sene sonra epilepsi olarak geri dönüşü olabilir.
böyle yani bu dünya, bugünkü turnalar, yarın tırmalar.
ne biçim konuşuyor lan bu demeyesin.
doğru söyleyeni kovarlarmış.
gidiyim ben kovulmadan.
onurluyumdur, gururluyumdur.

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

ne kovulması yaa haklısın söylediklerinde,pirpirikli(sanırım böyle yazılıyodu) biri değilim fakat fazlasıyla karamsar olduğumdan bu yazdıklarının çoğunu düşünmüştüm ben de.umarım bişey olmaz hala zonkluyo kafam...

mavi dedi ki...

geçmiş olsun!
aman dikkat et, kafa bu şakaya gelmez kafana darbe alırsan uyumaman gerek. gerçi akşama daha çok var. önemli birşey olacağını da sanmam ama tedbir dersen; kalabileceğin birisi varsa durumu açıkla onlarda kal. gece de ara ara uyan ya da uyandırsınlar seni, sakata gelme sonra..

geçmiş olsun tekrar.. dikkat et kendine

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

çook saol zahir ve mavi daha iyiyim kursa bile gittim bugün yaşıycam galiba :D tava şakağıma denk gelmiş kafamda ve yüzümün sol kısmında hafif bi hassasiyet ve sızı var birazcık da morarma,kurstakiler bu kız dayak yemiş demişlerdir kesin içlerinden:) ama çok şükr ediyorum tavayla birlikte diğer tencereler de düşseydi napardım...
çok saol tekrar :)