13.04.2014



Bugün, "yıldız şehriye salatası" "yıldız şehriye salatası" diyerek uyanmıştım.Şimdi ben bunu yazdım diye tarif arayanlar bloga gelip tarife dair hiçbir şey olmadığını görüp aman ya diyip sayfayı kapatacaklar biliyorum ve bu yazı gökten yağan köfteler de içermiyorken.

Öyle uyanmıştım çünkü günlerdir ne hazırlamam gerektiğini düşünüp düşünüp yemek sitelerine bakıp çıkıp değişik bir şeyler aramıştım.Ve salata olduğu iddaa edilen karışımlar içinde en ilgimi çeken de o olmuştu.Onun bizim eve geleceği,mutfaktan babamlarla konuşurken ki sesini duyacağım ve güp güp kalp atışları eşliğinde çay vereceğim gün için yıldız şehriye salatası.Yine aynı gün zamanı durdurmayı da deneyecektim.
-bunun yıldız şehriye salatası ile bir ilgisi yoktur
garip ki noah'la ilgisi vardır-
Yani uzun değil tabi bi an için bile olurdu.Yapamadım çünkü böyle şeyler yalnızca filmlerde olurdu.Böylece bir filmde olmadığımı kendime ispatlamış oldum.Sahici,gepgerçek.Önceki gün elini tuttuğum kadar gerçek.Zaman da donmayıversin ne yapalım.Gökyüzünden yemek yağdıran bir alette yok zaten.Flint ile Sam.
Yıldız şehriye salatası yani,gayet güzel bence.


5 yorum:

-lâl'im 'si dedi ki...

Flint ilee Sam :) bence de gayet güzel. Hatta daha da güzel olsun inşallah inşallah 🎈🎈

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

inşallah inşallah 8-) çok teşekkürler :]

zehrina dedi ki...

böyle hepinizin güzel haberlerini almadan burayı kapatmamaya karar verdim. hayırlı olsun Melek hanım :)

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

sağol sağol Zehra, hanım demesek :)

böyle özel şeyleri yazanlara çok güldüğüm olmuştu ondan oldu hep bu saçmalamalar.ama artık daha genel konularda saçmalamam gerek ya da saçmalamamam,neyse :)

saklı şehir kapanmamalı o lamba hep yanmalı,arada oraya saklanmamız gerek.

zehrina dedi ki...

saçmalamak,
başka ne olsundu bloggerlığın mazereti ;)

benim de sizin bloglarda çok zamanlar saklambaç oynadığım doğrudur. saklı şehrin sokakları hep çıkmaz sokak, lambanın altında oturup kaybolmayın diye şehrimin haritasını çiziyorum saçmalamak suretiyle ben de :)